B&B

De gastenkamer(s) van B&B de Schoenlapper zijn gevestigd in onze oude boerderij omgebouwd tot woonhuis. De boerderij heeft jaren dienst gedaan, eerst als boerderij en later als schoenlapperij, vandaar de naam van onze Bed en Breakfast.

Gastenkamer(s)

In onze boerderij hebben wij twee comfortabele gastenkamers gerealiseerd. De twee ruime zit/slaapkamers bevinden zich beide op de eerste verdieping. De kamers zijn ingericht met een tweepersoonsbed (met twee matrassen en twee 1-persoonsdekbedden) en een zitje. Beddengoed, linnengoed en handdoeken zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Op verzoek is het mogelijk om een derde bed/kinderbedje op de kamer te plaatsen. Op de kamer heeft u de mogelijkheid om zelf een kopje thee of koffie te maken.
Wifi is aanwezig.

Badkamer

Er is één badkamer voor beide gastenkamers. De badkamer is modern en nieuw. In de badkamer treft u een wastafel, douche en toilet. Het bubbelbad is heerlijk, vooral om na een dag wandelen of fietsen even bij te komen. Apart tweede toilet is aanwezig.

Ontbijt

Wij verzorgen voor u een luxe ontbijt, in onze eetkamer of bij mooi weer in de tuin.

Lunchpakket

Mocht u een lunchpakket wensen laat ons dat dan even weten. Tegen een geringe vergoeding mag u dan bij het ontbijt zelf extra brood klaarmaken.

Tuin

Op het erf van de boerderij is het heerlijk toeven. Een heerlijke plek met veel sfeer en fijne zitjes. Een echt Drents erf met fruitbomen, een fleurige bloemrand met stokrozen en Leilindes langs de zijkant van het huis. Ook het originele stookhok is nog aanwezig (hier kookte de boerin vroeger het varkensvoer en deed ze op maandag de was). Onder de (verwarmde) overkapping kunt u op een mooie zomeravond nog lang buiten zitten en genieten van de geluiden van het Drentse buitenleven.